Harrasteryhmien kevätkausi alkaa

Elise – Vantaan kevätkausi käynnistyy tänä vuonna alkuun ulkotreeneillä ja näillä näkymin saleihin pääsemme 1.2.2021. Koska sisäharjoitukset alkavat tavallista myöhemmin, kausi myös jatkuu pidempään 23.5. saakka. Lisäksi talvilomaviikolla harjoitukset pyörivät normaalisti eli taukoa ei tänä vuonna pidetä.

Pidämme kuitenkin peukut pystyssä, että salit avattaisiin jopa aiemmin. Lasten harrastuksia koskevia rajoituksiahan tarkistetaan jo ensi viikolla. Tiedotamme harrastajia välittömästi, kun saamme varmuuden muutoksista. 

Joulunäytös 16.1. joudutaan ikävä kyllä perumaan. Palautamme rahat lipun ostaneille. Toimistomme on yhteydessä 11.-15.1. kaikkiin pääsylipun ostaneisiin asiakkaisiin.

Onneksi talvi on meidän puolellamme ja lumi tarjoaa paljon mahdollisuuksia ohjattuun ulkoliikuntaan. Kokoonnumme ulkoharkkoihin Pointin sisäpihalla liikuntasalin oven tuntumassa.
Paikalla harjoituksissa on useita ohjaajia, joten lapset voidaan jakaa sopivan kokoisiin ryhmiin iän mukaan.
Harjoituksiin mukaan juomapullo ja säänmukaiset varusteet. Harjoituksia ei järjestetä jos on kovin myrskyisää tai pakkasta on yli 10 astetta.

Maanantaisin
yli 8v klo. 17-18
alle 8v klo. 18-18.45

Keskiviikkoisin
yli 5v klo. 18-18.45


Liikunnallista uutta vuotta!

Voimistelu- ja urheiluseura Elise – Vantaa ry