EEVI SIERILÄLLE LOPPUKILPAILUPAIKKA NUORTEN SM-KISOIHIN

Rytmisen voimistelun kilpailukausi avattiin jännittävissä merkeissä pitkän kilpailutauon jälkeen, kun Imatralla kilpailtiin 12.9. nuorten SM-loppukilpailupaikosta. Kovatasoiseen 4-otteluun osallistui 31 taitavaa voimistelijaa eri puolilta Suomea. Elise- Vantaan Eevi Sierilä voimisteli tasaisen 4-ottelun ja saavutti hienosti paikan SM-loppukilpailuun.

Elise -Vantaalta loppukilpailupaikkaa tavoittelivat myös Lotta Hukkanen, Anastasiia Polishchuk ja Sara Virtanen. Kaikki kolme osallistuivat ensimmäistä kertaa SM-karsintaan ja edustivat tyylikkäästi seuraa.

Eevi Sierilä SM-karsinta 2020 Kuva: Mnna Virtanen
Lotta Hukkanen SM-karsinta 2020 Kuva: Tuomas Hukkanen
Anastasiia 12.9.2020 Kuva: Minna Virtanen
Sara 12.9.2020 Kuva: Minna Virtanen

Loppukilpailupaikan nuorten SM-kilpailuun karsinnassa saavuttivat Eevi lisäksi Lia Kallio (OVO), Emmi Piiroinen (OVO), Lili Arvelo (OVO), Emilia Helin(Elise), Siiri Salminen (JyVo), Milla Savolainen (ImVo), Vera Jokinen (Elise), Mimosa Turunen (TuPy), Anni Karjalainen (Elise), Erika Ader (OVO) ja Milla Jääskeläinen (Elise) . Lisäksi SM-kilpailuissa ovat mukana Aurora Pohjanvirta (OVO), Sofia Egorova (Sport ClubOlymp) ja Linnea Louvanto (TaSi) , joille loppukilpailupaikka oli varmistunut jo aiemmin vuoden 2019 SM – kilpailun perusteella. 

Eevi Sierilä on ensimmäinen elisevantaalainen Julia Romanyukin jälkeen, joka on yltänyt nuorten SM-loppukilpailuun. Paljon onnea Eevi ja valmentaja Terhi Neuvonen sekä koko valmennustiimi ja tukijoukot hienosta tuloksesta.

Elise – Vantaa onnittelee loppukilpailupaikan saavuttaneita voimistelijoita ja heidän valmentajiaan. Kiitokset myös Imatran Voimistelijoille hyvin sujuneista kilpailujärjestelyistä.
Karsintakilpailun kaikki tulokset Kisanetistä.

Rytmisen voimistelun yksilöiden suomenmestaruudet ratkotaan Turussa 26.-27.9.2020. Lisätiedot Kisanetistä.

Eevi 12.9.2020 Kuva: Minna Virtanen
Lotta 12.9.2020 Imatra Kuva: Tuomas Hukkanen
Anastasiia Polishchuk SM-karsinta Kuva: Minna Virtanen
Sara Virtanen SM-karsinta Kuva: Minna Virtanen