EEVI SIERILÄ EDUSTI TYYLIKKÄÄSTI ELISE – VANTAATA NUORTEN SM-KILPAILUISSA – DUOJEN IKÄKAUSIKILPAILUSTA MITALEJA

Rytmisen voimistelun naisten ja nuorten yksilöiden SM-kilpailut käytiin syyskuun viimeisenä viikonloppuna 26.–27.9. Turussa. Elise – Vantaan Eevi Sierilä edusti tyylikkäästi seuraansa ensimmäisissä yksilöiden SM-kilpailuissaan.

Eevi Sierilä nuorten SM-kilpailut Turku 2020 Kuvaajat: Maiju Salonen ja Marko Rikkonen

Lauantaina 26.9. kovatasoisen ja jännittävän nuorten 4-ottelun voitti Emmi Piiroinen (Ovo), hopealle voimisteli Lili Arvelo (Ovo) ja pronssille Aurora Pohjanvirta (Ovo).

Naisten 4-ottelussa jännitettiin Elise – Vantaan kasvatin Viliina Sipilän suorituksia. Suomenmestariksi voimisteli Elisabeth Jamil, (ImVo).  Viliina (Elise) saavutti upeasti 4-ottelun hopeaa, pronssia Elina Jyrköselle (Ovo).

Sunnuntaina 27.9. ratkottiin mestaruudet kullakin välineellä. Elise – Vantaalta ei nähty vielä edustajaa välinekohtaisissa finaaleissa, Eevi oli hienosti pallossa 9. ja varasijalla finaalin. Naisten finaaleissa Viliina Sipilä (Elise) saavutti mitaleja jokaisella välineellä, vanteella ja pallolla hopeaa, keiloilla ja nauhalla pronssia.

Eevi valmentanjansa Terhi Neuvosen kanssa 26.9.2020 Kuva: Heta – Leena Sierilä
Terhi Neuvonen ja Viliina Sipilä 26.9.2020 Turku Kuva: Jari Sipilä

Sunnuntaina kisattiin SM-finaalien lisäksi rytmisen voimistelun ikäkausikilpailujen joukkueiden- ja duo/triojen kilpailu. Elise – Vantaalta oli mukana kaksi duoa, jotka molemmat ylsivät mitaleille kauden ensimmäisessä kilpailussaan.
Prenuorten duokilpailussa hopeaa duolle Alva Häggblom ja Katerina Pellja. Myös naisten sarjassa saavutettiin mitali, kun parivaljakko Arina Kevask ja Josefina Hyttinen voimistelivat hopealle.

Alva Häggblom ja Katja Pellja 27.9.2020 Kuva: Terhi Neuvonen
Josefina hyttinen ja Arina Kevask 27.9.2020 Kuva: Terhi Neuvonen

Onnittelut SM-mitalisteille, Viliina Sipilälle, meidän Eeville, duoillemme Alva & Katja, Arina & Jossu sekä kaikille mukana olleille voimistelijoille, valmentajille ja tukijoukoille.

Kiitokset tuomareille ja järjestelyistä kisaisännille hyvin sujuneesta viikonlopusta.

Kaikki tulokset ovat nähtävissä Kisanetissä.

#voimistelunsm2020  #EliseVantaa #YhdessäOlemmeEnemmän

Eevi Sierilä nuorten SM-kilpailut Turku 2020 Kuvaajat: Maiju Salonen ja Marko Rikkonen
Eevi Sierilä nuorten SM-kilpailut Turku 2020 Kuvaajat: Maiju Salonen ja Marko Rikkonen
Eevi välinemittauksessa ennen kilpailua Kuva: Terhi Neuvonen
Kuva: Terhi Neuvonen
Julia Romanyuk 26.9.2020 Turku Kuva: Terhi Neuvonen