Aurinko hymyili kilpaa leiriläisten kanssa Kisakalliossa

Huippuolosuhteet, täydellinen sää ja innokkaat voimistelijat. Niistä on onnistuneet leirit tehty!

Elise-Vantaan valmennusryhmät starttasivat yhdessä uuteen kauteen 7. – 9.8. Kisakalliossa. Valmennusryhmien yhteiselle leirille osallistui huikeat 57 voimistelijaa Arieleiden, Hopeatähtien, Kultahippujen, Kultasiipien ja Rubiinien ryhmistä.

Nämä voimistelijat ovat täyttä kultaa! Kultahiput ja Kultasiivet!

Leirillä valmennuksesta vastasivat Diana Hietapakka, Sanna-Liisa Järvelä, Sirja Lepistö, Terhi Neuvonen ja Julia Romanyuk sekä apuvalmentajat Emma Lehtikallio, Jonna Nuutinen ja Siiri Kaskilahti. Apukäsinä ja –silminä hääräsivät tehomamikaksikko Tiia lehtinen ja Ninja Porkka.

#yhdessäolemmeenemmän

Leiriohjelmaan sisältyi monipuolisesti perusvoimistelua, välinetekniikkaa,  ulkoliikuntaa, leikkejä ja pelejä, ilmaistutaitoa ym. hauskaa.  Lisäksi harjoiteltiin ja tehtiin uusia ohjelmia.

Maanantaipäivä huipentui rantasaunaan ja uintiin. Tässä Ariel iloitsee ja nauttii kesästä!

Aurinkoinen sää helli leiriläisiä. Rantasauna ja volttimonttu olivat leirin kohokohtia. Myös ilmaisutaitoharjoitukset Diana Hietapakan johdolla olivat voimistelijoista superhauskoja, napatanssijat saivat jokaisen leiriläisen nauramaan!

Nadjan, Jossun ja Ronjan taiteluavolttimontussa puomilla
Volttimonttu oli monen voimistelijan suosikki leirillä!

Leiriltä saivat niin voimistelijat kuin valmentajatkin uutta potkua ja intoa alkavaan kauteen. Seurahistorian ensimmäinen yhteinen valmennusryhmien leiri näin suuressa mittakaavassa onnistui loistavasti.

Peruskuntotreeniä hauskasti ja hyvässä seurassa!

Kiitos antoisasta viikonlopusta innokkaat voimistelijat ja valmentajat. Kiitos Kisakalliolle yhteistyöstä ja loistavista olosuhteista! Erityiskiitokset koreografi Sirja Lepistölle ja tehoduolle Tiia ja Ninja!

Aurinkoista koulun aloitusta kaikille!
Nähdään pian kotisalilla!