Arvokasta kokemusta Tartosta Elise – Vantaan nuorten joukkueelle

Suuri kansainvälinen Miss Valentine -kilpailu järjestettiin viime viikonloppuna 15.-19.2.2018 perinteisesti Tartossa. Elise – Vantaan nuorten joukkueella oli ilo ja kunnia olla mukana junioreiden joukkuekilpailussa.

Joukkueen maskotti Jorma viihtyi hyvin tyttöjen kanssa laivalla
Joukkue kävi noutamassa kisapassit ja katsastamassa kilpailupaikan heti saavuttuaan Tartoon perjantaina 16.2.2018

Lauantain alkukilpailussa joukkue voimisteli varmasti. Nauhat pysyivät liikkeellä ja eikä jännitys heijastunut suoritukseen vaan kanveesilla nähtiin rento ja vapautunut joukkue.  Sunnuntaina finaalissa ei säästytty virheiltä, mutta kokonaisuutena Miss Valentine oli varsin onnistunut ja sekä voimistelijat että valmentajat olivat tyytyväisiä.  Elise – Vantaan joukkue sijoittui lopputuloksissa hienosti viidenneksi heti toisen Suomea edustaneen Elisen nuorten joukkueen jälkeen, joka sijoittui hienosti sijalle 4.

Elise – Vantaan joukkueessa Tartossa voimistelivat vasemmalta Annu Sierilä, Rebekka Karila, Arina Kevask, Tiia Rantanen, Josefina Hyttinen ja Ronja Tuukkanen.

Elise – Vantaan joukkueessa voimistelivat
Josefina Hyttinen, Rebekka Karila, Arina Kevask, Tiia Rantanen,  Annu Sierilä ja Ronja Tuukkanen.  Valmentajina matkassa mukana olivat Taru Kankainen ja Terhi Neuvonen. Elise – Vantaan kasvatti Viliina Sipilä voimisteli Elisen nuorten joukkueessa.

Elise – Vantaan joukkue sijoittui hienosti sijalle 5. vuoden 2018 Miss Valentinen junioreiden joukkuekilpailussa. Kuvassa joukkue yhdessä valmentajiensa Taru Kankaisen ja Terhi Neuvosen kanssa

Miss Valentinessa oli jälleen oma upea tunnelma ja ilmapiiri. Kilpailusta saatiin arvokasta kokemusta, elämyksiä, onnistumisia ja ihania muistoja.

Elise – Vantaan ja Elisen nuorten joukkueet Miss Valentinen banquetissa sunnuntaina 18.2.2018

Katseet on suunnattu jo Norjassa järjestettäviin PM-kilpailuihin, jonne joukkue matkaa viikon päästä perjantaina.
Onnittelut joukkueelle ja valmennustiimille hienosta tuloksesta Miss Valentinessa ja tsemppiä PM-kisoihin!

Joukkueen finaalipäivän suorituksen voit katsoa olevasta linkistä:
Miss Valentine Elise – Vantaa Finland Junior Group 5 Ribbons 

Kiitos Miss Valentine 2018, olit upea!
Ja onnea 100 – vuotias Viro!