VOIMISTELUN KEVÄTKAUSI 2020Voimistelu- ja urheiluseura Elise-Vantaa toivottaa kaikki harrastajat lämpimästi tervetulleiksi alkaneelle kevätkaudelle. Kevätkauden tuntitarjontamme on kokonaisuudessaan nähtävissä nettisivuillamme www.elisevantaa.fi


Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu sähköisessä jäsenrekisterissämme www.elisevantaa.fi/ilmoittautuminen
Kaikkien kevätkaudelle osallistuvien tulee ilmoittautua ennen ensimmäiselle tunnille osallistumista. Ilmoittautuneilla on jumppaturva – vakuutus voimassa tunneillamme.


HUOM. Mikäli lapsellanne on jokin sairaus tai jotain muuta erityistä, josta ohjaajien olisi hyvä tietää, lähetättehän heille sähköpostia tai kerrotte asiasta ensimmäisellä tunnilla.
Kaikkien ohjaajien sähköpostiosoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimi@elisevantaa.fi


KEVÄTKAUSI 2020
Kevätkausi alkaa viikolla 3 ja kauden viimeiset harjoitukset järjestetään viikolla 19. Harjoituksia ei järjestetä seuraavina ajankohtina 24.-26.1. Ricoh koripalloturnauksen takia, koululaisten talvilomaviikolla 17.-23.2., pääsiäisenä 10.-13.4., vappuna 30.4-1.5.
Pointilla lisäksi harjoituksia ei järjestetä 6.2. ja 7.3. Muista seurasta riippumattomista peruutuksista ilmoitamme jäsenrekisterin kautta ryhmille. Seuran kevätnäytös järjestetään Lumossa 26.4 sunnuntaina. Näytöksessä esiintyvät kaikki ryhmät. Osallistuminen on vapaaehtoista. Ryhmän ohjaaja tiedottaa tarkemmin kevätnäytöksestä kauden aikana.


HIIHTOLOMALEIRI 17.-20.2.2020
Voimistelu- ja urheiluseura Elise – Vantaa järjestää 6 -10-vuotiaiden lasten liikunnallisen päiväleirin. Sisältää lämpimän lounaan. Leirin hinta 95€. Ilmoittautuminen leirille on avoinna Elise-Vantaan jäsenrekisterissä. Varaa ja ilmoittaudu heti mukaan!
Paikka: Point, Hagelstamintie 14, Vantaa
Leiri järjestetään arkisin klo.9.00-15.00 .
Ohjaajat ovat paikalla päivittäin klo. 8.45 alkaen.


UUDET HARRASTAJAT
Kauden alussa uudet harrastajat voivat kokeilla ryhmissä kahden viikon ajan sitoutumatta maksuun. Mikäli kokeilujakson päättyessä haluat perua ilmoittautumisesi tai vaihtaa ryhmää lähetä peruutus / ryhmän vaihto sähköpostilla osoitteeseen ilmoittautuminen@elisevantaa.fi
Uusilla harrastajilla on mahdollisuus päästä mukaan seuran toimintaan kauden aikana. Tarjolla on myös edistyneempiä ryhmiä voimistelua aiemmin harrastaneille.


Lasten ja nuorten voimisteluryhmät ( Jäsenmaksu voimassa 1.1.-31.12.2020 )


1 x viikko lukukausimaksu 125 euroa + jäsenmaksu 30 euroa
2 x viikko lukukausimaksu 220 euroa + jäsenmaksu 30 euroa
3 x viikko lukukausimaksu 280 euroa + jäsenmaksu 30 euroa
Esivalmennusryhmät
2 x viikko lukukausimaksu 250 euroa + jäsenmaksu 30 euroa


Sisaralennus-25% myönnetään toisen tai useamman sisaruksen edullisemmasta harrastusmaksusta.
Laskutukseen ja ilmoittautumiseen liittyvät asiat sekä sisaraletiedustelut toimistolta arkisin minna.lehtikallio@elisevantaa.fi
p. 050 – 463 98 91 puhelinaika ma-pe klo.12.00 – 14.00
Toimisto suljettu viikonloppuisin


ILOISTA JA LIIKUNNALLISTA KEVÄTKAUTTA!