MAALISKUUN 2020 ELISEVANTAALAINEN

Nimi, ikä
– Ronja Granholm, 20

Kuvaile itseäsi kolmella sanalla.
-Pirteä, tehokas, puhelias

Miten päädyit voimistelun pariin ja Elise – Vantaaseen?
– Alun perin aloitin Elannoniskussa/ Elise Helsingissä vuonna 2002, josta siirryin Elise – Vantaaseen 2003 kun se oli perustettu. Oman harrastuksen loputtua sain toimia äidin ryhmissä apuohjaajana ja ajan ja iän myötä kohti omia ryhmiä.

Omat valmentajasi Elise – Vantaassa?
– Ensimmäinen valmentajani oli Tuovi Pahkasalo. Myöhemmin valmennuksesta vastasi Piia Vartianen (os. Saajakari) ja Terhi Neuvonen. Vuosien aikana myös monet muut valmentajat olivat osa valmennustiimiä, mutta kaikkien valmentajien nimiä en mitenkään muista.

Miten olet mukana Elise – Vantaan toiminnassa tällä hetkellä?
– Toimin valmentajana harrasteryhmissä ja tällä hetkellä, kun jumppasalille ei pääse, vedän harrasteryhmille livetreenejä. Ryhmiäni ovat Tikrut, poikien ninjatemppukoulu ja 5-7 vuotiaiden voimistelukoulu. Lisäksi toimin tuomarina rytmisessä voimistelussa.

Ronja tuomaroimassa Turussa TLS Cupissa 7.-8.3.2020
Ronja tuomaroimassa TLS Cupissa rytmisen voimistelun ikäkausikilpailuissa Turussa 7.-8.3.2020

Paras Elise – Vantaa / voimistelumuisto?
– Paras muisto on omat ensimmäiset voimistelupäivät Jyväskylässä vuonna 2008. Myös ensimmäisen oman ryhmän saaminen on tärkeä muisto.

Mikä on parasta tuomaroinnissa?
– Tuomaroinnin myötä lajin teoria pysyy mielessä ja se on hyvin erilaista kuin valmentaminen. Koen, että tuomarointi mahdollistaa sen, että lajin kehityksessä pysyy mukana ja oppii kokoajan uutta.

Mitä harrastat? Mitä teet vapaa-ajalla?
– Harrastan salilla käymistä ja treenaan siellä tavoitteellisesti. Vapaa-ajalla tykkään viettää aikaa perheen ja kavereiden kanssa, yleensä mieluiten vietän vapaaillat kotona rennosti.

Ronja on ollut ohjaajana monena kesänä Elise – Vantaan suosituilla kesäleirillä. Tässä ohjaajien Ronjan, Emman ja Anskun tunnelmia kesältä 2019. Kaikki ovat seuran entisiä voimistelijoita.

Paras lukemasi kirja?
– Tuntematon sotilas

Lempi sarjasi?
– Lempi sarjani on Stranger things tai Reign

Haaveammattisi?
– Asuntosijoittaja, mutta matkalla sinne myös muut vaihtoehdot kelpaavat 🙂

Onko sinulla esikuvia?
– En osaa sanoa yhtä, mutta on inspiroivaa nähdä, kun ihmiset tekevät omaa juttuansa tai töitä saavuttaakseen unelmansa.

Mottosi?
Everything happens for a reason

Ronja on osallistunut aina innokkasti kaikkeen seuran toimintaan . Tässä Ronja hoitamassa muusikkijuttuja siskonsa Stellan kanssa seuran Stara tapahtumassa Lumossa v.2017
Ronja ohjaa seurassa useita harrasteryhmiä. Tässä tunelmia joulunäytöksen 2019 väliajalta.