VOIMISTELUN SYYSKAUSI 2019 ALKAA

Voimistelu- ja urheiluseura Elise – Vantaa toivottaa kaikki harrastajat lämpimästi tervetulleiksi syyskaudelle 2019. Syyskauden tuntitarjontamme on kokonaisuudessaan nähtävissä kotisivuillamme www.elisevantaa.fi. Ilmoittautumien ryhmiin tapahtuu sähköisessä jäsenrekisterissämme www.elisevantaa.fi/ilmoittautuminen. Kaikkien syyskaudelle osallistuvien tulee ilmoittautua ennen ensimmäiselle tunnille osallistumista. Ilmoittautuneilla on jumppaturva-vakuutus tunneillamme.

HUOM. Mikäli lapsellanne on jokin sairaus tai jotain muuta erityistä, josta ohjaajien olisi hyvä tietää, lähetättehän heille sähköpostia tai kerrotte asiasta ensimmäisellä tunnilla. Kaikkien ohjaajien sähköpostiosoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimi@elisevantaa.fi

SYYSKAUSI 2019
Syyskauden harjoitusajat ovat voimassa viikot 36-49 ( 02.09.-06.12.2019 ). Elise-Vantaan joulunäytös järjestetään 6.12. itsenäisyyspäivänä Lumossa, näytös klo.12.00.
Koulujen syyslomalla ei järjestetä harjoituksia 14.-20.10.
Pointilla ei järjestetä harjoituksia ke 18.9, la 28.9 klo.17.00 jälkeen olevat harjoitukset pidetään normaalisti,
la 5.10 klo. 16.00 jälkeen ovat harjoitukset pidetään normaalisti,
pe-la 1.-2.11, .
Veromäen koululla ei järjestetä harjoituksia ma-ti 18.-19.11,
la-su 23.-24.11.
Muista akuuteista poikkeuksista tiedotamme sähköpostitse jäsenrekisterissä ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen.


Viikolla 41 (7.-13.10) seuran harrasteryhmissä on – Kaveriviikko – jolloin on mahdollisuus ottaa kaveri mukaan jumppatunnille.
Elise-Vantaa on mukana lauantaina 31.8. Jumbon Pyöreillä Päivillä esiintymässä ja esittelemässä seuran toimintaa.

VARUSTEET / KÄYTÄNNÖNASIOITA
Harjoituksiin tulee saapua ajoissa (5-10 minuuttia ennen harjoituksen alkua vaihtamaan vaatteita). Hiusten tulee olla kiinni. Vaatetuksen tulee olla vartalon myötäinen, jolloin ohjaaja parhaiten pystyy neuvomaan liikkeiden oikeassa suorituksessa. Turvallisuussyistä tulee tunneilla olla paljain jaloin, sukat jalassa ei tunneille voi osallistua. Vanhempia pyydetään huolehtimaan, että pienet voimistelijat ovat käyneet wc:ssä ennen harjoituksen alkua. Harjoitukseen voi ottaa mukaan vesipullon, jossa on suljettava korkki.

UUDET HARRASTAJAT
Kauden alussa uudet harrastajat voivat kokeilla kahden viikon ajan sitoutumatta maksuun. Mikäli kokeilujakson päättyessä haluat perua ilmoittautumisesi tai vaihtaa ryhmää lähetä peruutus / ryhmän vaihto sähköpostilla osoitteeseen ilmoittautuminen@elisevantaa.fi

POIKIEN 5-7V TEMPPUJUMPPA
Vielä mahtuu mukaan syksyn vauhdikkaaseen poikien ryhmään. Poikien ryhmä antaa hyvät perusvalmiudet eri lajien harrastamiseen tulevaisuudessa.

UUTTA SYKSYLLE OLD STARS-RYHMÄ
Syksyllä starttaa uusi yli 14-vuotiaille voimistelua aikaisemmin harrastaneille tai voimistelusta kiinnostuneille tytöille ryhmä jossa tunnin sisältö on rennon letkeää ja tehokasta menoa hyvän musan parissa kerran viikossa. Kiinnostuitko, tule tutustumaan!

FESTIVAALEILLE ITALIAAN KESÄLLÄ 2020
Nyt on upea mahdollisuus lähteä yhdessä Festival Del Sol,Italian Riccioneen 28.6-3.7.2020. Festivaaliin voivat osallistua kaikki innokkaat Elise – Vantaan yli 10-vuotiaat voimistelijat niin harraste kuin valmennusryhmistä. Jäsenrekisterissä on alustava ilmoittautuminen avattu (ei laskua). Tutustu lisää kotisivuillamme http://www.elisevantaa.fi/tapahtumat/kilpailut-ja-tapahtumat-2020/festival-del-sole-2020/

SEURATUOTTEET Toimitus jopa viikossa!
Elise – Vantaan seuratuote valikoimassa on perinteinen seuratakki aikuisten koot 36-42 ja ihastuttava kevyt pienten lasten harkkatakki koko 122-128cm. Elise – Vantaan seuratuotteet ovat tilattavissa jäsenrekisterin kautta. Huom! Syyskaudella 2019 toimitukset tiistaisin Pointin koulun liikuntasaliin.
www.elisevantaa.fi/seuratuotteet

ELISE-VANTAA TOIVOTTAA KAIKILLE ILOISTA JA LIIKUNNALLISTA SYYSKAUTTA!

#YhdessäOlemmeEnemmän